Horse Racing

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: ΚΥΠΡΟΣ – ΞΕΝΕΣ (17/12/2017)

Διαβάστε (ή κατεβάστε) σε μορφή pdf το πρόγραμμα των Ιπποδρομιών που θα γίνουν στην Κύπρο την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Ακολουθούν οι προτάσεις του «Champion».

[pdf-embedder url=”http://wolfmoneybet.com/wp-content/uploads/2017/12/KYPRIAKES17.12.pdf”]

 

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Οποτε τρέχουν μαζί τα τετραετή αυτής της κατηγορίας είναι πάντα πιο μπροστά από τα πενταετή, οπότε θα πάμε πρώτα με την ΔΕΣΠΟΙΝΟΥ και την ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ που είναι σε καλή αγωνιστική θέση και μετά με τους ΜΑΝΤΖΙΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗ, που είναι ανεβασμένος και ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ, που είναι από τα ποιοτικότερα άλογα εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΕΣΠΟΙΝΟΥ (5) – ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ (4) – ΜΑΝΤΖΙΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (3)

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Καλύτερος ποιοτικά ο ΑΝΑΣΤΑΣΣ έχει ελαφρύ προβάδισμα, έναντι της σπρίντερ ΛΑΥΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, η οποία θα επιχειρήσει να βάλει το ρυθμό στα μέτρα της. Σε πλήρη εξέλιξη ο ΛΑΚΑΡΟΣ λογικά θα μπορέσει να μείνει μέχρι τέλους στην κούρσα, κάτι που ισχύει και για τον ΓΚΕΗΜ ΟΒΕΡ, που έχει να μας δώσει περισσότερα. Ρισκάρουμε με έξω την ΤΑΚΚΑΤΑΜΜ ΛΕΙΤΥ, διότι τη θεωρούμε κουρασμένη!

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΑΝΑΣΤΑΣΣ (1) – ΛΑΥΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (5) – ΛΑΚΑΡΟΣ (2)

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Υπάρχει κούρσα αναφοράς εδώ, αφού σχεδόν όλοι μαζί έτρεξαν πάλι προ ημερών κι έχουμε το κριτήριο για μια καλή επιλογή, πάντα με τη λογική ότι τα άλογα θα έχουν την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά. Η ΤΡΙΑΙΝΑ πάει για κεφάλι και τέρμα. Βελτιωμένη είναι η ΤΑΤΣΑ ΜΙΑ και πρέπει να θεωρηθεί δυνατή αντίπαλος για την πρώτη, ενώ ανεβασμένοι δείχνουν οι ΚΟΥΕΣΤ και ΜΥΣΤΙΚΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ, που συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΤΡΙΑΙΝΑ (1) – ΤΑΤΣΑ ΜΙΑ (5) – ΚΟΥΕΣΤ (11)

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Στη «θέση» του ο ΚΟΥΡΜΟΥΖΟΣ τους έχει αυτούς τους αντιπάλους και θα τον προτιμήσουμε. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση είναι ο ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΑΣΕΜ, κάτι που ισχύει και για τον ΜΟΧΙΤΟ. Η ζημιά μπορεί να προέλθει είτε από τον ευνοϊκά ισοζυγισμένο ΝΤΑΡΥ, είτε από τον γρήγορο της παρέας (ΑΡΕΥΣ), που αποτελεί και το κλασικό αουτσάιντερ της διαδρομής.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΚΟΥΡΜΟΥΖΟΣ (3) – ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΑΣΕΜ (5) – ΜΟΧΙΤΟ (6)

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η πρώτη μας επιλογή είναι ο ίππος που έχει νικήσει αρκετές φορές τον όμιλο και ακούει στο όνομα ΣΑΗΠΗΡΙΑΝ ΤΣΙΑΜΠΙΟΝ. Η ΛΕΒΕΝΤΟΥΛΑ παραμένει σε καλή κατάσταση και η κατηγορία είναι στα μέτρα της. Παρά τα κιλά του ο ΑΣΤΡΑΙΟΣ ήταν θαυμάσιος προ ημερών και έπεισε για την σπουδαία του φόρμα. Αν δεν δυστροπήσει στο σταρτ η ΧΑΡΙΣ ΕΛΙΝΑ μπορεί να καταστεί επικίνδυνη και δεν πρέπει να αγνοηθεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΣΑΗΠΗΡΙΑΝ ΤΣΙΑΜΠΙΟΝ (2) – ΛΕΒΕΝΤΟΥΛΑ (8) – ΑΣΤΡΑΙΟΣ (1)

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Θα ρισκάρουμε με την πρωτοεμφανιζόμενη ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΤΡΙΑΝΑ διότι μας άρεσε έντονα στις πρόβες. Δείχνει προικισμένη με αρχική σπριντάδα και γενικώς δείχνει αγωνιστική φοράδα. Σε φόρμα είναι τελευταία οι ΚΟΝΝΑΡΗΣ και ΕΣ ΑΤΛΕΡ, που τους περιμένουμε να παλέψουν για την ανώτερη διάκριση. Προσοχή και στον άλλο πρωτοεμφανιζόμενο ίππο ΙΣΦΑΧΑΝ, αφού είναι καλής ποιότητας και σε έναν τόσο μέτριο όμιλο μπορεί κάλλιστα να φανεί ευθύς εξαρχής απόλυτα ανταγωνιστικός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΤΡΙΑΝΑ (8) – ΚΟΝΝΑΡΗΣ (3) – ΕΣ ΑΤΛΕΡ (1)

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Σε μία πανομοιότυπη κούρσα η ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ήταν εντυπωσιακή και εκτιμούμε ότι στη φόρμα που βρίσκεται αυτή την εποχή θα διευρύνει το σερί των νικών της και θα την θεωρήσουμε λογικό φαβορί. Η αλλοδαπή ΤΑΝΚΕΡΤΟΝ είναι σκληρή φοράδα και προ ημερών ήταν άτυχη, αφού έπεσε πάνω της ένας αντίπαλος και ανέκοψε έντονα. Εκπληκτικός και σταθερός τελευταία ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΜΑΗΛ συμμετέχει με πολλές ελπίδες διάκρισης, ενώ ο ΡΗΣΠΕΚΤ κέρδισε με … κάτω τα χέρια και έδειξε έτοιμος για ρεπετισιόν! Κοινώς έχουμε μία σπουδαία αγωνιστικά κούρσα. Σε περίπτωση ατυχίας κάποιου από τους παραπάνω, μπορούν ακόμα να διακριθούν ο βελτιωμένος ΦΛΑΗ ΙΛΑΡΙΩΝ και ο μαχητικός ΦΥΤΑΚΗΣ ΣΤΑΡ που τρέχει στα μέτρα του.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ (5) – ΤΑΝΚΕΡΤΟΝ (7) – ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΜΑΗΛ (11)

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Θα πάμε με ένα άλογο που πάει απόλυτα τα μέτρα, τον ΚΙΓΚ ΚΩΣΤΗ. Έχει βάλει κούρσα στα πόδια του και δείχνει πανέτοιμος σήμερα για νικηφόρα εμφάνιση. Αρκετές νίκες τελευταία έχει δώσει στον ΒΙΤΤΗΣ ΣΜΑΗΛ το ισχυρό του φίνις και σε αυτό θα στηριχθεί πάλι. Ανώτερος είναι ο ΑΠΟΥ ΝΤΙΝΟΣ αλλά και τα βάρη του καταθληπτικά. Ωστόσο, επειδή πολλές φορές έχει διακριθεί με υψηλά βάρη πρέπει και πάλι να υπολογιστεί σοβαρά. Ο ΖΕΥΣ νίκησε εντυπωσιακά στα 1000μ. και μπορεί κάλλιστα να φανεί εξίσου δυνατός πάλι, οπότε δεν πρέπει επ’ ουδενί να αγνοηθεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΚΙΓΚ ΚΩΣΤΗΣ (3) – ΒΙΤΤΗΣ ΣΜΑΗΛ (6) – ΑΠΟΥ ΝΤΙΝΟΣ (1)

ΞΕΝΕΣ – ΚΟΥΠΟΝΙ ΟΠΑΠ

ΚΟΥΡΣΑ 14η: «Παίζουμε» LOVE THEME: Διαγωνίζεται για τρίτη φορά σήμερα, έπειτα από δύο πρωταγωνιστικές εμφανίσεις εδώ στον ίδιο στίβο και στην ίδια απόσταση. Πέρα από την αυξημένη εμπειρία και αγωνιστική εξέλιξη, εξασφάλισε την καλύτερη από κάθε άλλη φορά ανάβαση, αυτή του Άντον Μάρκους, γεγονός που δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία πως θα πάρει την πρώτη της νίκη.

ΚΟΥΡΣΑ 22η: «Παίζουμε» Article Fifty: Συνεχίζουμε με τα θαμνώδη εμπόδια και έναν τετραετή που πραγματοποίησε πριν ένα μήνα εντυπωσιακό και νικηφόρο ντεμπούτο, αφού νίκησε με πέντε μήκη κι έδειξε ότι έχει μπροστά του δρόμο για καλή καριέρα. Είναι σε εξέλιξη και διατήρησε τον ίδιο ανάβατη, ώστε να μπορέσει να σημειώσει και ρεπετισιόν.

ΚΟΥΡΣΑ 26η: «Παίζουμε» DRAUGLUIN: Μόνιμα πρωταγωνιστής ο τριετής, αφού ποτέ δεν έφυγε από την άφιξη, με χειρότερη θέση του την τρίτη! Επιστρέφει στον ιππόδρομο από όπου ξεκίνησε, διατηρούμενος στην ίδια σπουδαία φόρμα και με τον ίδιο αναβάτη που τον ίππευσε και την τελευταία φορά. Ο όμιλος είναι στα μέτρα του και είναι το λογικό και ισχυρό φαβορί για τη νίκη.

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button