Horse Racing

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: ΚΥΠΡΟΣ (13/12/2017)

Διαβάστε (ή κατεβάστε) σε μορφή pdf το πρόγραμμα με τις ιπποδρομίες που θα διεξαχθούν στην Κύπρο την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου. Ακολουθούν οι αναλύσεις – προτάσεις του «Champion».

[pdf-embedder url=”http://wolfmoneybet.com/wp-content/uploads/2017/12/KYPRIAKES-KOYRSES.pdf” title=”KYPRIAKES KOYRSES”]

 

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ηταν «δυνατά» τα πρώτα τρεξίματα του ΝΤΑΗΑΜΟΝΤΣΩΤΗΡΗΣ (2) και πιστεύουμε ότι έφτασε η ώρα να κάνει το… κάτι παραπάνω. Προσοχή, πάντως, η κούρσα είναι ανοιχτή, δηλαδή υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι για δυναμική παρουσία στην άφιξη. Οπως οι ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (5), ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΑΡΙΝΑ (11) και ΜΠΛΕΗΜ ΔΕ ΤΡΗΝΕΡ (7).

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Θα πάρουμε ρίσκο με τον ΜΑΝΤΙΟΣ (5), ο οποίος εδώ και καιρό κάνει καταπληκτικές κούρσες και ψάχνει τη διαφεύγουσα νίκη του. Βέβαια, πρέπει να νικήσει τον ΓΟΥΙΝΤΟΦΕΖΙΑΜΑΗΝΟΡ (4), ο οποίος και αυτός κινείται σε υψηλά επίπεδα. Από τους καλύτερους σε αυτή την κούρσα είναι και ο ΒΡΟΝΤΕΑΣ (3), στο κεφάλι βλέπουμε τον ΙΔΑΛΙΠΠΟ (6), ο οποίος έχει αντοχές. Ανάλογα, λοιπόν, φτιάχνουμε το παιχνίδι μας, επαναλαμβάνουμε με ρίσκο…

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η κατηγορία είναι μέτρια και χρειάζεται προσοχή. Δείχνει να ξεχωρίζει η ΖΩΓΡΑΦΙΑ (2) επειδή είναι ανώτερη και έρχεται καλά γυμνασμένη. Η σταθερότητα της ΒΑΤΤΕΝΑ (4) δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, ενώ «επικίνδυνος» δείχνει ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ (7). Μέχρι… εκεί.

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Εδώ το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ (7). Εφόσον δεν… πάει «ανοιχτά» με την σπρίντερ της κούρσας (Χαβάη Μύρω) μπορεί να απλοποιήσει την πρόβλεψη. Γενικώς, ωστόσο, περιμένουμε δυνατό ρυθμό και σπουδαία εξέλιξη. Αν ανοίξει το τέμπο, τότε υπάρχει άλογο να τους προλάβει με το ισχυρό του φίνις και αυτό είναι ο ΕΞΚΛΟΥΣΙΒ (2). Ρίχνουμε και ματιές στον ΑΚΗ (4), ο οποίος έτρεξε πολύ βελτιωμένα και πλέον μπαίνει στις κούρσες με διάθεση για διάκριση.

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Στο κεφάλι αναμένεται να… βγει ο ΣΕΡ ΝΙΝΟΣ (6) και επειδή είναι «σκληρός», μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στο φίνις. Σημειώνουμε και τη ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ ΓΚΑΡΤΕΝ (4), η οποία έχει σχετικά λίγες συμμετοχές, αλλά αρκετές διακρίσεις. Παίζουμε αυτό το «φορκάστ» (6Χ4) και τίποτα άλλο…

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Αν λάβουμε υπόψη μας τις τελευταίες εμφανίσεις πρώτη τύχη σε αυτή την κούρσα έχει ο ΣΕΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (7). Εχει ανεβάσει «στροφές» και πλέον… χτυπάει νίκη. Δεν μπορούμε, επίσης, να παραγνωρίσουμε την πρόοδο που έχει παρουσιάσει ο ΑΡΓΗΣ (3), που συγκαταλέγεται στους πλέον πιο ποιοτικούς ίππους του συγκεκριμένου ομίλου. Το άλογο που μπορεί να κάνει τη… διαφορά και να πληρώσει σε αυτή την κούρσα είναι ΜΠΟΥΛΣΤΡΟΟΥΤ (6), αρκεί να μπορέσει, να βρεθεί γρήγορα σε καλή θέση, χωρίς ανακοπές και… κλεισίματα.

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Εχει οριστικά φορμαριστεί ο ΒΙΤΤΗΣ ΔΙΑΣ (1) και φυσικά θα… κατέβει για τη νίκη. Θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα έναντι του ΕΛΑ ΦΟΥΚΚΑΡΑ ΜΟΥ (6), που έβαλε κούρσα στα… πόδια του και αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερους. Προβάδισμα ο ΒΙΤΤΗΣ ΔΙΑΣ έχει και έναντι του ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΗ (7), ο οποίος έτρεξε δυνατά προ ημερών και έπεισε για την άνοδό του. Παίζουμε… αναλόγως!

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χωρίς πολλά λόγια: Παίζουμε ΜΠΟΜΠ ΔΕ ΚΙΓΚ (3), που περιμένουμε να μπει στη διεκδίκηση των πρωτείων, ιδιαίτερα αν η κούρσα εξελιχθεί όπως προ ημερών. Κοντά του βρίσκονται ο ΒΕΗΡΟΝ (1) και η σταθερή ΚΩΣΤΑΝΖΑ (2).

9η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Εδώ η κούρσα αναμένεται να εξελιχθεί σε… κόντρα τριών: ΝΤΑΗΑΜΟΝΤ ΒΑΣΙΛΗΣ (2) – ΜΑΡΙΤΑΣΣ (7) και ΕΛΕΙΟΣ (3)…

ΞΕΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ – ΚΟΥΠΟΝΙ ΟΠΑΠ

 

ΚΟΥΡΣΑ 15η: «Παίζουμε» HIDDEN THOUGHT (Νο 3): Πέμπτη κούρσα της σήμερα και αυτήν τη φορά όχι μόνον δεν θα έχει διψήφιο γκανιάν, αλλά θα είναι στα φαβορί, λόγω της σπουδαίας αγωνιστικής εξέλιξης που παρουσίασε. Γνωρίζει την απόσταση και αναμένεται να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες την πρώτη της νίκη.

ΚΟΥΡΣΑ 17η: «Παίζουμε» AIR SALUTE (Νο 6): Απίστευτα σταθερός τετραετής, που μετά από πολλές πρωταγωνιστικές εμφανίσεις πήρε και την πρώτη του νίκη. Ξανάτρεξε και τερμάτισε δεύτερος στα 2000μ., απόσταση στην οποία συνηθίζει να διαγωνίζεται. Είναι σε φαβορή φόρμα και αναζητά συνέχεια τη νίκη. Ο όμιλος είναι στα μέτρα του και τα λίγο μικρότερα μέτρα δεν θα τον εμποδίσουν να φτάσει στο στόχο του.

ΚΟΥΡΣΑ 19η: «Παίζουμε» BRIGHTEYEBUSHYTAIL (Νο 1): Μετά από ένα μέτριο ντεμπούτο, κατάφερε το καλοκαίρι να πάρει δύο απανωτές νίκες και μάλιστα ως αουτσάιντερ! Επιστρέφει σχεδόν μετά από τέσσερεις μήνες, ενισχυμένος από την ανάβαση του Μάρκους, σε καλή φόρμα όπως λένε οι πληροφορίες και για το λόγο αυτό θα τον θεωρήσουμε φαβορί για να φτάσει στο χατ τρικ.

Καλή (μας) τύχη…

Champion

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button