ΠΑΟΚ

Η αγωνιστική κρίση, φέρνει «κρίσεις»

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους παίκτες κι έστειλε τα δικά του μηνύματα. Τώρα περιμένει να δει εάν «πήραν το μήνυμα» όλοι στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Γιώργος Σαββίδης, ο γιός του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, να είπε ότι «όλοι θα κριθούν στο τέλος της σεζόν», αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Ολοι θα κριθούν αγώνα με αγώνα. Αυτό που θέλει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι να δει την ομάδα να πηγαίνει μπροστά και να αφήνει πίσω της τα άσχημα της περσινής, αλλά και εφετινής σεζόν.

Ουσιαστικά όλοι κρίνονται και η κρίση αρχίζει από… μηδενική βάση. Πολύ απλά, όπως έλεγαν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον μεγαλομέτοχο, η «ηρεμία» που ζήτησε πρέπει να διατηρηθεί μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας και θα διατηρηθεί με κάθε κόστος.

Από τους παχυλά αμειβόμενους παράγοντες της ομάδας, έως τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Με άλλα λόγια, όποιος βάλει το προσωπικό συμφέρον πάνω από την ομάδα και τους στόχους της… φεύγει.
«Όταν γίνεται μια τέτοια επένδυση, όταν ξοδεύονται χρήματα που δεν δίνει καμιά άλλη ελληνική ομάδα υπάρχουν και υποχρεώσεις. Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι» συμπλήρωναν με νόημα…

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button