Free TipsFree WolfΕιδήσεις

Εχασαν την… μπάλα στην ΟΥΕΦΑ!

Στην ΟΥΕΦΑ έχουν χάσει την… μπάλα και το σίγουρο είναι ότι δεν θέλουν να απολέσουν περισσότερα έσοδα λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αρνούνται δε να αποδεχτούν ότι η τύχη των πρωταθλημάτων δεν εξαρτάται από τους ίδιους, αλλά από την… πορεία της πανδημίας. Αντί, λοιπόν, να λουφάξουν,  μπροστά στον «Παγκόσμιο Πόλεμο» που βιώνουμε, έλεγαν με βεβαιότητα ότι τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν έως την τελευταία ημέρα του Ιουνίου.

Λες και ήταν… γιατροί. Λες και είχαν ενδείξεις για κάτι τέτοιο. Επεσαν έξω, όπως ήταν αναμενόμενο. Η πανδημία δεν έχει κάνει το «πικ» της στην Ευρώπη. Αυτό είναι εμφανές. Όπως λένε οι επιστήμονες, μάλιστα, αρκετές χώρες βρίσκονται ακόμη στην αρχή. Μία από αυτές είναι και η Ελλάδα, ανάμεσά τους βρίσκονται οι Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Αγγλία!

Παρ’ όλα αυτά τα «σαϊνια» της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «επικοινωνούσαν» το σενάριο που αναφέραμε πιο πάνω, για ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων την τελευταία ημέρα του Ιουνίου. Εφαγαν τα… μούτρα τους και από το μεσημέρι της Κυριακής (22/3) άρχισαν νέες διαρροές.

Πάλι αυθαίρετα, ξανά χωρίς καμία επιστημονική – ιατρική «γνωμάτευση» (ή συμβουλή) για την πορεία της Πανδημίας.

Η νέα «ιδέα» τους είναι τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν έως τις 31 Αυγούστου. Όχι δεν είναι αστείο. Αυτό «λένε» οι… επιστήμονες της ΟΥΕΦΑ αφήνοντας αναπάντητα τα εξής ερωτήματα.

-Πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν (2020-21) και πότε τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων;

-Πότε θα ολοκληρωθεί η περίοδος 2020-21, από τη στιγμή που το ερχόμενο καλοκαίρι θα διεξαχθεί το Euro;

-Και το σημαντικότερο: Ρώτησαν αν στην Ιταλία με τις εκατόμβες νεκρών έχουν τη διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο; Ρώτησαν τι εξέλιξη θα έχει ο ιός στην Ισπανία, στη Γαλλία ή στην Αγγλία;

Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι θα δικαιωθούν οι Γερμανοί ιολόγοι που τόνισαν – με στοιχεία και όχι αερολογίες – ότι ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παιχθεί ξανά το 2020.

Ούτε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών μπορεί να επιτραπεί, επειδή ένα τέτοια γεγονός, σε ευρωπαϊκή κλίμακα, θα αυξήσει τις συναθροίσεις ανθρώπων σε σπίτια, «καφέ» και οπουδήποτε αλλού, προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά…

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button