ΕιδήσειςΕιδήσεις ΕλλάδαΕιδήσεις Κύπρος

«Ετοιμες» οι ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ του «WOLFBET» για την Τετάρτη (11/10/2017)!

Στον… αέρα του wolfmoneybet.com βρίσκεται η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «WOLFBET» με προτάσεις για όλα τα γούστα.

Σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου…

Ο Δαυίδ Αμανατίδης προτείνει «4άδα» που ξεκινάει από την Αίγυπτο και καταλήγει στο Μεξικό!

Ο Σταύρος Κολίλας έχει… ΒΟΜΒΑ από τη Β’ κατηγορία της Κροατίας και ο Ηλίας Ζυματούρας προτείνει ένα «δυνατό» σημείο από την εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ Βραζιλίας.

ΑΚΟΜΗ: Οι εκτιμήσεις του Στοιχηματικού Τύπου – Οι μεγάλες αλλαγές αποδόσεις και Τα δημοφιλή σημεία της ημέρας!

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το «WOLFBET»

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις προτάσεις του «Champion» για τον Ιππόδρομο της Κύπρου (11/10/2017)

================

Για να διαβάσετε τη ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «WOLFBET» κάντε κλικ στο πάνω μέρος και αριστερά της αρχικής σελίδες, όπου υπάρχει αυτή η ένδειξη:

 

Οσοι δεν έχετε γίνει ακόμη ΜΕΛΗ, ο τρόπος είναι εύκολος… Στο επάνω μέρος του σάιτ (δεξιά) θα δείτε την ένδειξη «Εγγραφή» (φωτό):

Μόλις κάνετε «κλικ» στη λέξη «Εγγραφή», θα ανοίξει νέα σελίδα και ΕΚΕΙ ΘΑ «πατήσετε» εγγραφή στο ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΟ στο οποίο με το που γίνετε ΜΕΛΗ θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε όλα τα στοιχηματικά ένθετα μέχρι τις 12/10/2017!

========

Οσοι δεν επιθυμείτε να κάνετε συνδρομή και θέλετε μεμονωμένα τεύχη, τόσο του «WOLFBET» όσο και του Ιπποδρόμου, έχετε τη δυνατότητα να τα αγοράζετε ξεχωριστά με μικρό κόστος.

Από Ελλάδα: Το «WOLFBET» το αγοράζετε στέλνοντας WOL στο 54340 με χρέωση 0,6944 € (μαζί με το ΦΠΑ). Θα λάβετε SMS με μοναδικό κωδικό για να έχετε πρόσβαση στο έντυπο. Τον κωδικό θα τον χρησιμοποιήσετε, στην κατηγορία «Wolf Bet SMS»

Από Κύπρο: Το «WOLFBET» το αγοράζετε στέλνοντας WO1 στο 7510 με χρέωση 1,32 € (μαζί με το ΦΠΑ). Θα λάβετε SMS με μοναδικό κωδικό για να έχετε πρόσβαση στο έντυπο. Τον κωδικό θα τον χρησιμοποιήσετε, στην κατηγορία «Wolf Bet SMS»

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ

Από Ελλάδα: Τις προτάσεις για τον ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ (και φυσικά το πρόγραμμα των αγώνων) τις αγοράζετε στέλνοντας IPP στο 54340 με χρέωση 0,6944 € (μαζί με το ΦΠΑ). Θα λάβετε SMS με μοναδικό κωδικό για να έχετε πρόσβαση στο έντυπο. Τον κωδικό θα τον χρησιμοποιήσετε, στην κατηγορία «Horse Racing SMS»…

Από Kύπρο: Τις προτάσεις για τον ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ (και φυσικά το πρόγραμμα των αγώνων) τις αγοράζετε στέλνοντας IP1 στο 7510 με χρέωση 1,32 € (μαζί με το ΦΠΑ). Θα λάβετε SMS με μοναδικό κωδικό για να έχετε πρόσβαση στο έντυπο. Τον κωδικό θα τον χρησιμοποιήσετε, στην κατηγορία «Horse Racing SMS»…

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button