Στοίχημα

«Επενδύοντας» στα φαβορί…

LOXAGOS BET
Γεια και χαρά σε όλους. Η σημερινή ημέρα είναι διαφορετική. Η μελέτη μου πάνω στους αγώνες ξεκίνησε κοιτάζοντας την εικόνα των αγορών (της Ασίας κυρίως) και όχι με αναλύσεις αριθμητικών δεδομένων και πάει λέγοντας… Αυτονόητοι οι λόγοι!

Κοιτάζοντας λοιπόν τις αγορές, νωρίς το πρωί της Πέμπτης (…..μη σου τύχει, να κάνεις διακοπές και να βάζεις ξυπνητήρι στις 06:30 για να δεις το τι κάνουν οι σχιστομάτηδες!), παρατήρησα ότι υπάρχουν σημεία τα οποία έχουν «φορτωθεί» τόσο πολύ που αν δεν επαληθευτούν, απόψε αργά το βράδυ …θα κλάψουν μανούλες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ >> 

 Bet With Loxagos

Την συγκεκριμένη ενότητα θα την βρείτε στη στήλη «VIP». Ο Λοχαγός προτείνει σημεία από συγκεκριμένα πρωταθλήματα, συνοδευόμενα κάθε φορά και με την απαραίτητη τεκμηρίωση τους, παρουσιάζοντας στον αναγνώστη κάθε φορά τα βήματα της μελέτης του! Αγαπημένες του κατηγορίες η Σουηδική Allsvenskan και η A-League Αυστραλίας


Το μενού της VIP MEMBERS

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: Σημεία με ελάχιστο ρίσκο. Οι προτάσεις της ενότητας αυτής απευθύνονται σε παίκτες όπου ποντάρουν μεγάλα ποσά! – Η ενότητα ανανεώνεται μόνο όταν υπάρχει κάτι το οποίο αξίζει να πονταριστεί!

ΒΕΤ ASIAN: Σημεία που προκύπτουν από την ανάλυση που κάνουμε πάνω στις Ασιατικές Αγορές. Οι προτάσεις της συγκεκριμένης ενότητας απευθύνονται σε παίκτες οποιασδήποτε κατηγορίας. Είτε παίζουν ΟΠΑΠ, είτε ίντερνετ! Είτε παίζουν λίγα χρήματα, είτε όχι! – Η ενότητα ανανεώνεται καθημερινά!

LOXAGOS BET: Εδώ βρίσκονται αναλύσεις και προτάσεις από τον «Λοχαγό» – Για την ανανέωση της ενότητας θα ενημερώνεστε καθημερινά το πρωί από την VIP («Δελτίο Ημέρας»)

BEST OF: Εδώ υπάρχουν τα καλύτερα σημεία σε διαφορετικές κατηγορίες στοιχημάτων με βάση τη στατιστική! – Η ενότητα ανανεώνεται καθημερινά και απευθύνεται σε όλους τους παίκτες του στοιχήματος, αφού πέρα από αυτούς που ακολουθούν «πιστά» τις επιλογές της «Best Of», η συγκεκριμένη ενότητα θα φανεί χρήσιμη στον καθέναν καθώς αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο με σκοπό να βοηθήσει τον παίκτη του στοιχήματος στη δική του μελέτη!

VALUE for money

Τα καλά νέα για όλους εσάς, είναι ότι παρότι αυξάνεται το υλικό και οι προσφερόμενες υπηρεσίες της VIP MEMBERS, η τιμή παραμένει η ίδια! Η πρόσβαση στην VIP MEMBERS εξακολουθεί να κοστίζει 50€ για πρόσβαση 30 ημερολογιακών ημερών. Επίσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά (για λίγο ακόμα θα είναι διαθέσιμη), όπου πληρώνοντας δύο μήνες, έχετε πρόσβαση στην VIP για τρεις μήνες!!! – ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ

>Μετάβαση στην VIP<

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button