Ειδήσεις - Κόσμος

Ενώνει και χωρίζει…

Η «μητέρα των μαχών» στον όμιλο της Νότιας Αμερικής είναι το Αργεντινή – Περού (ώρα 2.30 ξημερώματα Παρασκευής για την Ελλάδα). Η παρέα του Μέσι παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς, αλλά η θέση που οδηγεί απ’ ευθείας στη Ρωσία είναι μία (το πρώτο ματς έληξε 2-2).
Στην Αργεντινή έγινε η υπέρβαση. Οι οπαδοί της Μπόκα και της Ρίβερ αποφάσισαν να βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο και να υποστηρίζουν την ίδια ομάδα! Μόνο που θα είναι σε ξεχωριστά πέταλα. Οι της Μπόκα θα πάρουν το πέταλο του «Μπομπονέρα» που βρίσκονται συνήθως και οι της Ρίβερ το ακριβώς απέναντι!
«Λάδι στη φωτιά» που είναι ήδη αναμμένη έριξε ένα δημοσίευμα της Περουβιανής «Todo Sport» (κεντρική φωτογραφία), στο οποίο αναφέρει ότι ΦΙΦΑ, Συνομοσπονδία Ν. Αμερικής και ομοσπονδία της Αργεντινής έχουν προδικάσει το αποτέλεσμα του αγώνα. Για να στηρίξει το σενάριό της μάλιστα αναφέρει ότι ο Τζιάνι Ινφαντίνο βρισκόταν στο Μπουένος Αϊρες δήθεν για να εξετάσει την πρόταση της συνδιοργάνωσης του Μουντιάλ του 2030 από Αργεντινή, Ουρουγουάη και Παραγουάη!
Σε άλλα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι Περουβιανοί θα έχουν μαζί τους δικά τους μπουκάλια με νερό θυμίζοντας ότι το 1990 στην Ιταλία υπήρξαν καταγγελίες από μέρος των Βραζιλιάνων ότι «άγνωστοι» έριξαν υπνωτικό στα μπουκαλάκια με νερό που χρησιμοποιούσαν στη διάρκεια του ματς που έληξε με νίκη της ομάδας του Μαραντόνα (1-0).
Οι Αργεντίνοι με τη σειρά τους τα διαβάζουν και δηλώνουν ότι «το καλύτερο υπνωτικό για τους αντιπάλους είναι ο Λιονέλ Μέσι!»

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button