ΕιδήσειςΣτοίχημα

ΔΩΡΕΑΝ… για πάντα!

Από τη πρώτη στιγμή λειτουργίας του WolfMoneyBet το «στάνταρ» στις επιλογές μας, ήταν και θα είναι, να βρισκόμαστε στο πλευρό των παικτών του στοιχήματος.

Αυτός είναι και βασικός λόγος που επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο, αυτόν της συνδρομής (προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα συντήρησης του site) και όχι την προμήθεια από τη χασούρα σας… κάποιας στοιχηματικής εταιρείας!

Έτσι, εμείς στο WolfMoneyBet έχουμε τη συνείδηση μας καθαρή, αφού πονάμε μαζί σας στις ήττες και πανηγυρίζουμε πάλι μαζί, στις επιτυχίες!

Γνωρίζοντας, επίσης, ότι δεν έχετε όλοι τη δυνατότητα συμμετοχής σε κάποια από τα συνδρομητικά μας πακέτα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιλέγαμε να αφήνουμε «ξεκλείδωτη» κάποια από τις συνδρομητικές μας στήλες ή μέρος αυτών!

Από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στο WolfMoneyBet εγκαινιάσαμε την FREE ZONE και την οποία θα την βρείτε στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας.

Στην FREE ZONE καθημερινά, θα ανεβαίνουν δωρεάν TIPS για όλους! Επιπλέον στην FREE ZONE θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάζετε εκπαιδευτικά άρθρα σχετικά με το στοίχημα αλλά και να βρείτε έτοιμα συστήματα διαχείρισης χρημάτων!

 

Στην στήλη «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» θα βρείτε τις καλύτερες προτάσεις της ημέρας από τους Δαυίδ ΑμανατίδηΣταύρο ΚολίλαΗλία Ζυματούρα και Γιάννη Αμανατίδη καθώς επίσης και τα δυνατά «OVER» της ημέρας! >ΕΙΣΟΔΟΣ


Στην στήλη «VIP Members» θα βρείτε σημεία από τον «Λοχαγό» (Loxagos Bet), στοιχηματικές επιλογές με βάση τη κίνηση των αγορών της Ασίας από την «Bet ASIAN» αλλά και τα καλύτερα σημεία με βάση τη στατιστική από την «Best OF»  >ΕΙΣΟΔΟΣ


>>> Για νέα της τελευταία στιγμής (πτώσεις τιμών, τελευταίες ειδήσεις, live bet κλπ), θα μας βρείτε στο επίσημο γκρουπ των «Λύκων» στο Facebook –ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button