Στοίχημα

Γκολ ….και δύο «Χ» (+FREE TIPS)

Η ΒΕΤ ASIAN αναλύει τις κινήσεις των αγορών της Ασίας και μας προτείνει καθημερινά σημεία σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ανάλυσης αυτής!
.

Για σήμερα Δευτέρα….

➡️ Η BET ASIAN μας παρουσιάζει σημεία (βασική πρόταση + extra tips) από τέσσερις αναμετρήσεις! Οι αποδόσεις των βασικών προτάσεων για σήμερα είναι από «1,95» έως «3,15» ενώ στα extra Tips θα βρείτε μέχρι και ακριβές σκορ!!! Σέντρα στο πρώτο ματς στις 14:30…

➡️ Στην VIP στήλη θα βρείτε επίσης, μονό αποδεκτό από τον ΛΟΧΑΓΟ με απόδοση «1.95»μονό αποδεκτό από ΖΥΜΑΤΟΥΡΑ με απόδοση «1.61» και τέσσερα σημεία από ΚΟΛΙΛΑ με αποδόσεις από «1.80» έως «2.25»

** Για να δεις όλες τις σημερινές προτάσεις της BET ASIAN κάνε login στην VIP MEMBERS
*** Oι βασικές ενότητες της VIP στήλης μας, είναι αυτές των Tipsters: ΛΟΧΑΓΟΣ & ΖΥΜΑΤΟΥΡΑΣ. Οι προτάσεις της BET ASIAN μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως “εργαλείο” από τους παίκτες του στοιχήματος


Εσύ ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις;

Αν θες να είσαι με τους νικητές τότε έλα σήμερα κιόλας στην VIP στήλη. Το κόστος είναι επίτηδες μικρό (25€/μήνα) καθώς θέλουμε μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερους κερδισμένους παίκτες! Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της VIP Members, αλλά και απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις που μας γίνονται, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Αν ωστόσο έχεις ή σου δημιουργηθούν νέες απορίες, μπορείς να μας στείλεις μήνυμα (κλικ εδώ) και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

 ΕΙΣΟΔΟΣ στην VIP

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button