Στοίχημα

Για το «μεροκάματο» στο Champions League σε Ασία και Ευρώπη…

Σας παρουσιάζω παρακάτω σημερινά παιχνίδια, στα οποία πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα δούμε να μην σημειώνονται γκολ!

Εσύ, αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να εφαρμόσεις όλα όσα διάβασες στο σχετικό άρθρο για το «μεροκάματο» (δες Για το «μεροκάματο») και απλά να περιμένεις να πληρωθείς!

Ξεκινάμε με το Γκουοάν – Μέλμπουρν Βικτ. (Champions League Ασίας, στις 12:00 σέντρα)

Συνεχίζουμε με το Περθ Γκλόρι – Ουλσάν Χ. (Champions League Ασίας, στις 15:00 σέντρα)

Μετά ποντάρουμε στο Ρεν – Τσέλσι (Champions League, στις 19:55 σέντρα)

Στη συνέχεια κάνουμε παιχνίδι στο Ντόρτμουντ – Κλαμπ Μπριζ (Champions League, στις 22:00 σέντρα)

Κλείνουμε με το Μάντσεστερ Γ. – Μπασάκσεχιρ ( League, στις 22:00 σέντρα)

Στα παραπάνω παιχνίδια, ζητώντας μόλις 5€ στο καθένα, θα κλείσει η μέρα με τουλάχιστον 25€ κέρδος! Λέω «τουλάχιστον», αφού σε κάποια από αυτά τα ματς το γκολ θα μπει στο «μαγικό» τρίλεπτο που μας πληρώνει σε δύο στοιχήματα, οπότε τα καθαρά κέρδη θα είναι πολύ περισσότερα!!!

Αν παρόλα αυτά δεν θες να μπεις στη διαδικασία αυτή – για το «μεροκάματο» (λόγω έλλειψης χρόνου) τότε μπορείς να πας εξ’ αρχής σε όλα τα παραπάνω ματς στο «OVER 1,5 GOAL» (όλα μαζί πληρώνουν σε απόδοση «2,25») …..

⚽️ Η «μέθοδος… Μεροκάματο» αναλύεται στο προσωπικό blog του ΑΣΙΑΤΗ, εκεί όπου μπορείς να βρεις εκτός των άλλων, διάφορες στρατηγικές πονταρίσματος καθώς επίσης και χρήσιμα εργαλεία «δουλειάς» (ΔΕΣ ΕΔΩ)

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα παραπάνω δεν αποτελούν τις βασικές σημερινές προτάσεις του ΑΣΙΑΤΗ – αυτές θα αναρτηθούν κανονικά στη στήλη μελών του ΑΣΙΑΤΗ τις ώρες που έχουν ανακοινωθεί

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button