Ειδήσεις

Βραζιλία – Τελευταία αγωνιστική: «Παίζουμε» από νωρίς δύο σημεία!

Την Κυριακή θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας. Πολλά τα σενάρια, κυρίως στη «μάχη» για την παραμονή.

Τα μελετήσαμε και καταλήξαμε σε δύο σημεία, τα οποία σας τα επισημαίνουμε από σήμερα… Τετάρτη (28/11) γιατί την ημέρα των αγώνων είναι πολύ πιθανό οι αποδόσεις να… κατρακυλήσουν.

Στον παρακάτω πίνακα βλέπετε το πρόγραμμα και τον μέσο όρο των αποδόσεων.

«Παίζουμε» ισοπαλία στο Σεαρά – Βάσκο επειδή η γηπεδούχος έχει «σωθεί» και η φιλοξενούμενη χρειάζεται έναν βαθμό για να πετύχει τον στόχο της.

Επίσης «παίζουμε» τον «άσο» της Σαπεκοένσε, που παλεύει για την παραμονή. Η Σάο Πάολο έχει… κίνητρο, αλλά είναι πολύ πιθανό την ώρα του αγώνα να το απολέσει. Πως θα συμβεί αυτό; Αν η Γκρέμιο κερδίζει την (αδιάφορη) Κορίνθιανς, κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό, αυτομάτως η Σάο Πάολο δεν θα έχει ελπίδες για την 4η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Κάτι που αν μη τι άλλο… βολεύει τη Σαπεκοένσε.

Οσο για τα υπογραμμισμένα σημεία; Προσέξτε περισσότερο το «Χ2» στο Φλαμένγκο – Παραναένσε. Οι αποδόσεις αδικούν τη φιλοξενούμενη, τη στιγμή που η «Φλα» είναι αδιάφορη και αρκετοί παίκτες της έχουν ξεκινήσει ήδη τις… διακοπές!

Ηλίας Ζυματούρας

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button