Στοίχημα

Βασική πρόταση για σήμερα στο…«1,87»

Εύκολο ταμείο χθες για την «Βασική Πρόταση» της VIP πληρώνοντας τα μέλη σε απόδοση «3,08».

Για σήμερα Παρασκευή…

Η «Βασική Πρόταση» έχει ανανεωθεί με δύο δυνατά σημεία συνολικής απόδοσης «1,87».

Επιπλέον, έχει ανανεωθεί η Bet Asian (σημεία που προκύπτουν από την ανάλυση των αγορών της Ασίας), εκεί όπου θα κάνουμε παιχνίδι σε γκολ σε δύο περιπτώσεις. Η συγκεκριμένη ενότητα θα ανανεωθεί εκ νέου στις 20:00 (με προτάσεις για βραδινές αναμετρήσεις).

Το νέο της ημέρας όσον αφορά την VIP είναι ότι όπως είδατε εδώ, το LIVE BETTING ξεκλειδώνεται και είναι ελεύθερο για όλους!!! Θα ήμαστε on line στο GROUP για live betting από τις 19:00

Περί… VIP MEMBERS…

Οι στοιχηματικές προτάσεις που υπάρχουν στην «VIP MEMBERS», χωρίζονται σε δύο (πλέον) κατηγορίες:

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: Τα όποια σημεία της συγκεκριμένης ενότητας, είναι αποτέλεσμα μίας ενδελεχούς μελέτης πάνω στους αγώνες, η οποία βασίζεται σε αναλύσεις στατιστικών δεδομένων, ειδησεογραφίας, παρασκηνίου και εικόνα της αγοράς. Τα δελτία της «βασικής πρότασης» χαρακτηρίζονται όλα ως ….δελτία πολύ μικρού ρίσκου!

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ: Καθημερινά θα βλέπετε στη συγκεκριμένη ενότητα επιλογές που προκύπτουν από την ανάλυση που κάνουμε πάνω στις Ασιατικές Αγορές! Εδώ θα βρείτε σημεία για διάφορες κατηγορίες στοιχημάτων, όπως: «Οver», «G/G», «2-3 γκολ», «σημεία νίκης 1Χ2», «Compo επιλογές» και επιλογές με μεγάλες αποδόσεις για δελτίο με δικαίωμα στο λάθος (ημιχρ/τελ., ακριβές σκορ).

Για περισσότερες πληροφορίες
σχετικά με την VIP MEMBERS
και τον τρόπο λειτουργίας της
ΔΕΣ ΕΔΩ

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button