ΕιδήσειςΣτοίχημα

Αυστραλία A-League 2018-19

Πρεμιέρα στην A-League της Αυστραλίας την Παρασκευή 19/10/2018. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα μας απασχολήσει αρκετά σε στοιχηματικό επίπεδο όλο το χειμώνα (όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια).

Η Α-League ιδρύθηκε το 2004, ως διάδοχος της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ένωσης (NSL) και ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2005. Το πρωτάθλημα αποτελείται από δέκα ομάδες, εκ των οποίων εννέα εδρεύουν στην Αυστραλία και μία στη Νέα Ζηλανδία. Η διοργάνωση είναι γνωστή ως Hyundai A-League για εμπορικούς λόγους που σχετίζονται με τη Hyundai Motor Company.

Στην A-League δεν υπάρχει υποβιβασμός αφού οι ομάδες έχουν κλειστά συμβόλαια με την διοργανώτρια αρχή.

Όλες οι ομάδες θα παίξουν τρεις φορές μεταξύ τους (συνολικά 27 αγώνες) και πρώτος στόχος τους είναι το να τερματίσουν στις πρώτες έξι θέσεις. Στη συνέχεια έχουμε τα play offs, όπου οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη 6άδα παίζουν νοκ άουτ παιχνίδια.

Δεύτερος στόχος είναι να εξασφαλίσουν καλύτερη θέση στην 6άδα, με σκοπό να έχουν πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ παιχνίδια των play offs. Το «διασταύρωμα» στα play offs έχει ως εξής:

Προημιτελικά: ο 1ος και ο 2ος τις τελικής κατάταξης δεν συμμετέχουν. Αγωνίζονται σε νοκ άουτ αναμέτρηση ο 3ος με τον 6ο της τελικής κατάταξης στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην 3η θέση και ο 4ος με τον 5ο της τελικής κατάταξης στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην 4η θέση

Ημιτελικά: ο 1ος της τελικής κατάταξης αντιμετωπίζει στην έδρα του (σε νοκ άουτ ματς) τον νικητή του ζευγαριού «3ος-6ος» και ο 2ος της τελικής κατάταξης αντιμετωπίζει στην έδρα του (σε νοκ άουτ ματς) τον νικητή του ζευγαριού «4ος-5ος»

Τελικός: Οι νικητές της φάσης των ημιτελικών, αναμετρώννται μεταξύ τους σε νοκ άουυτ αναμέτρηση στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε ψηλότερα στην βαθμολογία στη κανονική διάρκεια! Ο νικητής των play offs στέφεται πρωταθλητής.

Στοιχηματίζοντας στην A-League

Στοιχηματικά, είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο μπορεί εύκολα κάποιος να το παρακολουθήσει καθώς κανένα παιχνίδι δεν συμπίπτει πάνω στο άλλο. Έτσι, αφού δεν θα «χάνεται» αγώνας και το αρχείο μας θα εμπλουτίζεται συνεχώς με σημειώσεις για τα «συν» και «πλην» της κάθε ομάδας, θα είμαστε σε θέση να διαβάζουμε καλύτερα τα επόμενα παιχνίδια….

Σε γενικές γραμμές πάντως είναι πρωτάθλημα το οποίο τα τελευταία χρόνια «πληρώνει» στα πολλά γκολ. Δείτε παρακάτω το γράφημα που ετοιμάσαμε για τον μέσο όρο τερμάτων ανά παιχνίδι για κάθε προηγούμενη σεζόν.

 


@@@ Στην VIP Members και στην ενότητα του ΛΟΧΑΓΟΥ θα έχετε τη δυνατότητα και φέτος να διαβάζετε τις αναλύσεις και να βλέπετε τις προτάσεις του από την A-League Αυστραλίας.

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button