ΓενικάΣτοίχημα

ΑΣΙΑΤΗΣ: Οι σημερινές ανανεώσεις, τα FREE tips, τα LIVE bets και το…rally

Καλό Σάββατο να έχουμε! Τρία πράγματα κρατήστε στο μυαλό σας για σήμερα:

1️⃣ Σήμερα θα πάμε με τέσσερις ανανεώσεις στην στήλη«ΑΣΙΑΤΗΣ» Πέρα από την 1η ανανέωση της ημέρας που έγινε νωρίς το πρωί (έχουμε σημείο πρωινό με απόδοση «2,15»), θα ακολουθήσουν ανανεώσεις τις εξής ώρες: 12:00 – 15:00 – 18:00 – 20:00.

Σε κάθε ανανέωση, θα βρίσκεται σημείο με απόδοση περίπου διπλασιασμού στην «Βασική Πρόταση» καθώς επίσης και πολλά «extra σημεία» για όσους θέλουν να ρισκάρουν …για το «κάτι» παραπάνω!

2️⃣ RALLY: Σήμερα είναι η μέρα όπου θα τρέξουμε το «rally» μας. Από τις 11:00 και μετά θα ξεκινήσουμε να μαζεύουμε 50ευρα!

Το «Rally» είναι μία νέα ενότητα η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι με λίγα χρήματα …στοχεύουμε σε πολλά κέρδη. ΔΕΣ ΕΔΩ

3️⃣ LIVE BET & FREE TIPS: Θα κάνουμε πολύ παιχνίδι σήμερα στο live. Επίσης θα δείτε πολλά free pre game σημεία. Από τις 12:00 και μετά να είστε σε ετοιμότητα!

Όλα του FREE TIPS αλλά και τα σημεία για ποντάρισμα στο LIVE ανεβαίνουν στο κανάλι του Ασιάτη, στο Telegram. Αν δεν το έχετε, φροντίστε να το κατεβάστε στο κινητό σας/υπολογιστή σας (είναι δωρεάν)….και στη συνέχεια ψάξτε να βρείτε το γκρουπ μας «ASIATIS.ONLINE» ή κάντε κλικ ΕΔΩ

Όσον αφορά την στήλη μελών, στόχος και σήμερα είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ στα σημεία της «Βασικής πρότασης», εκεί που για όσους δεν γνωρίζουν ανεβαίνουν κάθε φορά σημεία με απόδοση διπλασιασμού τουλάχιστον!

Μην χάνεις χρόνο!!!
Αν δεν είσαι μέλος, ενεργοποίησε τώρα τη συνδρομή σου.

BET ASIAN - ΑΣΙΑΤΗΣ

Κόστος συνδρομής 25€/μήνα – ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ
*** Δείτε ΕΔΩ συχνές ερωτήσεις για την στήλη/τρόπος λειτουργίας

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button