Ειδήσεις - Κόσμος

Αποκλείστηκε ο Χιούζ από τη Β.Ιρλανδία

Στα 37 του χρόνια, ο Ααρον Χιούζ θα περιμένει τουλάχιστον μέχρι τα μπαράζ για να κάνει την 109η εμφάνισή του με την Βόρειο Ιρλανδία. Ο ρέκορντμαν συμμετοχών επέστρεψε στην Σκωτία, μετά την διάγνωση των γιατρών ότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του το περασμένο Σάββατο στον αγώνα της Χαρτς με τη Νταντί.
Στη θέση του, για τον αγώνα με την Γερμανία στο Μπέλφαστ κλήθηκε ο αμυντικός της Ντανφέρμλιν, Καλούμ Μόρις, που εάν παίξει θα κάνει ντεμπούτο στην ομάδα.
Η Βόρεια Ιρλανδία έχει εξασφαλίσει την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ με ένα ντεμαράζ διαρκείας. Σε όλο το 2017 δεν έχει χάσει κανένα αγώνα.
Ολα καλά για τον προπονητή της Μάικ Ο’ Νιλ; Μάλλον όχι αφού δύο μέρες μετά το τέλος των προκριματικών, στις 10 Οκτωβρίου θα πρέπει να παρουσιαστεί σε δικαστήριο στο Εδιμβούργο και να απολογηθεί επειδή οδηγούσε μεθυσμένος τον περασμένο μήνα σε δρόμο της πόλης.

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button