Ειδήσεις

«Ανέβηκαν» οι πρώτες προτάσεις στη «Γραμμή για ταμείο» (28/10)!

«Τρία» παιχνίδια από την Α’ Βραζιλίας προτείνει το Σάββατο (28/10) ο Ηλίας Ζυματούρας στη «Γραμμή για ταμείο». Ποντάρει σε ισοπαλίες και Goal – Goal!!

Ο Σταύρος Κολίλας το Σάββατο (28/10) «παίζει» γκολ σε Φινλανδία και Σουηδία, ενώ «βλέπει» έκπληξη στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας! Οι προτάσεις του «ανέβηκαν» στη «Γραμμή για ταμείο»…

 

Ομάδα με μεγάλα ποσοστά ευστοχίας!

Τρελά ΚΕΡΔΗ μοιράζουν οι συνεργάτες του wolfmoneybet.com στη «ΓΡΑΜΜΗ για ταμείο»…

Τις τελευταίες ημέρες «πέρασαν» σημεία που πλήρωσαν «καλά» όλους όσοι ακολούθησαν τις προτάσεις…

Tην Παρασκευή (27/10) ο Ασιάδης «πέρασε» δύο «δυάδες» με Over 2,5! Η πρώτη με απόδοση «2,67» (UiTM – Κουαντάν, Οράν – Σετίφ) και η δεύτερη με απόδοση «2,31» (Φρέι – Τρέλεμποργκ, Γκαζελέκ – Παρί 98)!!

Την Τετάρτη (25/10) ο Γιάννης Αμανατίδης μας πλήρωσε με τον «άσο» του «1,90» στο Ερμής – Αλκή (Κύπρος), ενώ την Πέμπτη (26/10) «πέρασε» το Goal – Goal (του «1,95») στο ματς κυπέλλου Τρίκαλα – Ατρόμητος!

Την ίδια ημέρα (25/10) ο Δαυίδ Αμανατίδης μας πήγε στο ΤΑΜΕΙΟ με δύο σημεία: Το «διπλό» της Μίλαν στην έδρα της Κιέβο (απόδοση «2,20») και το Over στο Μπέβερεν – Κορτράικ (απόδοση «1,65»)…

Ξημερώματα Πέμπτης (26/10) ο Ηλίας Ζυματούρας πρότεινε το «2» της Ιντεπεντιέντε στην έδρα της Νασιονάλ Ασουνσιόν για το Σουνταμερικάνα (με απόδοση 2,17) και το τελικό αποτέλεσμα ήταν… 1-4!

***Mόνο για ενήλικες. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπε τις χρεώσεις από αστικό και κινητό τηλέφωνο…

Πατήστε Ε Δ Ω για να επισκεφτείτε το site

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button